Sneak peek

Moerkerke, Middelbursesteenweg 19 € 298 000

Huis Te koop

Droomwoning voor groot gezin in voormalig politiekantoor

5 997 m² Ref.1800396
Brugge, Sint-Amandsstraat 6 Vanaf € 199 000

Handelspand Te koop

OVERNAME Handelsfonds - HORECA (restaurant)

2 Ref.2213983

Heeft u een plaatsbezoek gepland in één van onze eigendommen? Bekijk dan even deze instructiefilm, aub!

Richtlijnen voor bezoeken aan panden met een vastgoedprofessional

✓  Alle bezoeken gebeuren op afspraak.

✓  Bij een bezoek mogen maximaal 3 volwassen personen aanwezig zijn, de vastgoedmakelaar en bewoners niet inbegrepen 

✓  Bezoeken worden zo georganiseerd dat samenscholing en wachtrijen vermeden worden.

✓  Bezoekers dienen zich op het juiste uur aan te melden. Bezoekers wachten buiten of in de wagen tot de vastgoedmakelaar het teken geeft dat ze het pand mogen benaderen.

✓  De veiligheidsvoorschriften worden voorafgaand aan het bezoek nogmaals overlopen. Bezoekers moeten bevestigen dat ze deze zullen naleven.

✓  Voor de start van het bezoek wordt de omgeving gecontroleerd. De vastgoedprofessional moet zich er steeds van vergewissen dat het bezoek kan plaatsvinden binnen veilige omstandigheden.

✓  Draag steeds een mondmasker! Deze verplichting geldt zowel voor de vastgoedprofessional als voor bezoekers. Bezoekers moeten een mondmasker voorzien of desgevallend er één gebruiken uit het reservemateriaal van het vastgoedkantoor. Indien hier niet aan wordt voldaan, wordt het bezoek afgebroken.

✓  Er worden steeds voldoende ontsmettingsmiddelen voorzien voor bezoekers.

✓  De regels inzake social distancing (minstens 1,5m afstand) moeten ten volle worden gerespecteerd. Bewoners moeten bij voorkeur in de tuin, op een terras, ..., dan wel in één bepaalde ruimte blijven tijdens het bezoek. De vastgoedprofessional zal ervoor zorgen dat personen elkaar niet kruisen tijdens het bezoek.

✓  De vastgoedprofessional zorgt er vooraf voor dat alle binnendeuren open staan. Hij/zij opent eventuele buitendeuren zelf voor de bezoekers en reinigt na elk bezoek de deurklinken en/of andere voorwerpen die aangeraakt werden (kastdeuren, trapleuningen, zoldertrap,...). De vastgoedprofessional voorziet hiervoor de nodige reinigingsdoekjes of ontsmettingsalcohol.

✓  Er wordt te allen tijde gezorgd voor een goede verluchting van de woning tijdens het bezoek en tussen de bezoeken door. Deuren en/of ramen worden daartoe geopend.

✓  Meterstanden worden door de vastgoedmakelaar/-professional in het bijzijn van de huurder/ koper opgenomen, met inachtneming van 1,5 meter afstand. In geval van een krappe ruimte, moet worden gevraagd dat de andere personen de meterstanden, die de vastgoedprofessional noteerde, achtereenvolgens nakijken op correctheid.

✓  Er worden zo min mogelijk documenten overhandigd aan de bezoekers. Deze worden bij voorkeur doorgestuurd vooraf of na het bezoek door. Indien er formulieren en/of overeenkomsten ondertekend moeten worden, gebeurt dit bij voorkeur digitaal. Er wordt altijd gekozen voor een digitale oplossing, waar mogelijk. De vastgoedprofessional zorgt voor voldoende tijd tussen 2 bezoeken, zodat bezoekers elkaar niet kruisen of er zich wachtrijen vormen. De tussentijd laat ook toe om het pand te ventileren en de andere voorzorgsmaatregelen te respecteren.

page1image51912192

Onze ambitie is ook voor u de beste te zijn, met een persoonlijke en daadkrachtige aanpak.

Onze klanten kunnen bevestigen dat graag voor u:

 

Review via 

"we sold our house in brugge centre throw immo accent they sold our house in 3 days time not only that we got 6000 euro over our asking price big thx for immo accent and sure for Ellen"

Review via 

"Een echte aanrader! Een persoonlijke en professionele begeleiding! Je kan altijd op het team van ImmoAccent rekenen, ze helpen waar nodig!"

Review via 

"Wij hebben samengewerkt met ImmoAccent voor de verkoop van de woning van mijn schoonmoeder. Vanaf het eerste contact tot aan ondertekening van de verkoopsovereenkomst was de service heel compleet: realistische prijszetting, mooie presentatie op de website, veel geïnteresseerde bezoekers op de site, vlotte organisatie van de bezoekdag met 12 potentiële kopers, nauwkeurige opvolging van de geïnteresseerden tot aan de compromis, interessante tips voor herinrichting/verbouwing naar de kopers toe.


Ik beveel dan ook met een goed gevoel deze makelaar aan voor iedereen die zijn vastgoed wenst te verkopen!"

 

Review via 

  
februari 2019
 
"ImmoAccent doet wat ze beloven. Top Service! Snelle opvolging gedurende volledige traject. Correcte prijszetting voor zowel verkoper als koper. Mooie, uitgebreide presentatie en beschrijving op website. Degelijke vakkennis, men zorgt voor alle documenten, keuringen, attesten. Potentiële kopers van ons huis waren Franstalig: alle uitleg en documenten werden in het Frans verstrekt, zodat deze mensen met kennis van de situatie ook een bod uitgebracht hebben en uiteindelijke de compromis getekend hebben.

Ik beveel ImmoAccent aan voor zowel kandidaat verkoper als kandidaat koper!"

Review via 

"Wij hebben samengewerkt met ImmoAccent voor de verkoop van ons huis.. resultaat: verkocht binnen de 2 weken! de optie van één kijkdag in te plannen is voor ons een ideaal systeem. Op die dag komen alle kandidaat-kopers na elkaar het huis bezichtigen en doen de geïnteresseerden een bod. Als koper ben je dan vrij om dit bod te aanvaarden of niet.

Dankzij het professionalisme van het team was dit bod boven onze verwachtingen. Als koper kreeg je een gedetailleerde folder mee met foto's van het huis, de nodige documenten EN prijsvoorstellen van aanpassingen aan het huis om het energiezuiniger te maken. Kortom de slogan "MET DE NADRUK OP SERVICE" is niet gelogen. Het flexibel team staat elk moment voor je klaar van start van verkoop tot aankoop van een nieuwe woning!"

Review via 

 
maart 2019
 
"We hebben in januari ons huis te koop gezet via ImmoAccent. De foto's waren zeer mooi weergegeven en er werd heel veel tijd ingestoken. De papieren werden correct aangevraagd en het EPC door hen opgesteld. De verkoop is vlot verlopen en we hadden een zeer goede samenwerking.
 
Ellen heeft ons zelfs geholpen met de aankoop van ons nieuw huis (bij een andere makelaar). Ze gaf advies en keek de papier na, zodat we op onze 2 oren konden slapen.
 
Zeker een aanrader voor iemand die zijn huis wilt te koop zetten. Als we ooit ons huis terug verkopen gaan we het zeker via ImmoAccent doen!"

 

 

ImmoAccent werkt voor u met de nadruk op service 

Ontdek hoeveel voordelen een expert ter zake oplevert
wanneer je wil kopen of verkopen

Verkoop

 • Vlotte verkoop
 • Aan een correcte prijs
 • Met de grootste meerwaarde
 • Door strategische aanpak en persoonlijk marketingplan

Advies

 • Juridisch
 • Commercieel
 • Fiscaal
 • Bouwtechnisch

Aankoopbegeleiding

 • Ondersteuning bij (be)zoeken
 • Administratieve ondersteuning en afhandeling
 • Technisch advies

Vastgoedstyling

 • Woning verkoopklaar maken
 • Woning inrichten
 • Advies omtrent kleine opfrissingswerken
 • Meerwaarde van de woning verhogen

De vastgoed experten van ImmoAccent staan voor u klaar om op zoek te gaan naar het ideale eigendom

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee. We houden je als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod!

Registreer nu mijn zoekwensen